Support

Heb je hulp nodig bij het gebruik van een product? Wat betekent het als de rookmelder piept of hoe vervang je de batterijen? Hieronder vind je de veel gestelde vragen, de installatie instructies en de gebruiksaanwijzingen.

Kupu & Lento 10-jaar meegaande rookmelders op batterijen

Houd er alsjeblieft rekening mee dat de nieuwe Jalo Helsinki 10-jaar batterijen rookmelder modellen geen vervangbare batterijen hebben. Dus mocht je rookmelder vervangbare batterijen bevatten, dan moet het een 5-jaar batterijen origineel model zijn.

Na 10 minuten zou het piepen moeten stoppen. Echter, stopt het piepen niet 10 minuten na de installatie, kan het zijn dat er iets mis is. Check in dit geval alsjeblieft vraag (3.) voor fout signaal/lege batterij signaal. Mochten de aanwijzingen daar niet helpen, neem dan contact op met de producent/distributeur voor verdere aanwijzingen.

Rookmelders in het algemeen

We zijn momenteel aan het werken aan een beraden versie, we zullen je via de website op de hoogte brengen wanneer deze beschikbaar is.

Ja, je kunt aanvullende rookmelders op batterijen installeren in je nieuwbouwhuis om de veiligheid te verbeteren

De makkelijkste manier om Jalo producten te kopen is via onze webshop, ga hiervoor naar producten

Zowel autoriteiten als wij raden sterk aan om de rookmelders in het midden van het plafond te plaatsen, waar ze het beste eventuele rook in de kamer kunnen detecteren.

Volgens de veiligheidsnormen moet er een lampje knipperen ter indicatie dat de rookmelder goed werkt. Hierdoor kan het knipperende licht dus niet uit worden gezet helaas.